Kategorie przepisów

Kapusta biała gotowana

Opis

Podawać do obiadu jako dodatek do ryb.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę poszatkować i zagotować w wodzie z dodatkiem soli. Odcisnąć i doprawić pieprzem i cukrem.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 2750
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Kapusta biała gotowana
malwina1808#

Dodane przez:

malwina1808

2009-11-08

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Jesienna potrawka

Jesienna potrawka

agabi#

Dodane przez:

agabi

2009-11-08
Kapusta faszerowana 2

Kapusta faszerowana 2

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2010-01-31
Kapusta faszerowana 2
Radicchio  z octem aromatycznym

Radicchio z octem aromatycznym

aga77#

Dodane przez:

aga77

2009-11-08
Radicchio z octem aromatycznym
Flaczki warzywne z szybkowaru

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Kapusta biała gotowana

2009-11-10 19:28:35

Trzeba obgotować kapustę świeżą z goryczy.

2009-11-09 19:51:20

Najpierw trzeba sparzyć kapustę, i odlać wodę, bo inaczej będzie miała gorzki smak.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014