Kategorie przepisów

Karkówka po królewsku

Składniki

dania mięsne

Sposób przyrządzenia

Mięso mocno zbić tłuczkiem do mięsa, pieczarki obrać i pokroić w kostkę, cebulę pokroić w cieniutkie plastry, ser żółty zetrzeć na grubej
tarce. Płaską brytfankę wyłożyć folią aluminiową. Układać na niej umoczony z 2
stron w ketchupie, zbity karczek. Plaster obok plastra. Na każdy z nich ułożyć pokrojone pieczarki, rozdrobnione plastry cebuli, posypać startym żółtym serem. Na wierzch każdego plastra położyć kopiastą łyżkę majonezu i posypać szczyptą bazylii. Piec około 1 godziny w temperaturze 170 stopni.
Ocena przepisu: 4 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1317
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 2godz. 0min.
Czas przygotowania: 2 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Golonki w kapuście Winiary

Golonki w kapuście Winiary

eva45#

Dodane przez:

eva45

2011-01-31
Panierowana łopatka

Panierowana łopatka

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-01-30
Panierowana łopatka
Szynka 2x15

Szynka 2x15

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-01-30
Szynka 2x15

Komentarze

Do przepisu na: Karkówka po królewsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014