Kategorie przepisów

Przepis na Karp pieczony z pieczarkami

Składniki

Karp pieczony z pieczarkami - jak zrobić

Karpia umyć po porcjować, skropić sokiem z cytryny, odstawić na 40 min.
Naczynie żaroodporne posmarować masłem, cebulę obrać pokroić na plasterki, pieczarki umyć i pokroić. Do naczynia ułożyć plastry cebuli, na to karpia w porcjach, posypać pieczarkami, skropić olejem, posolić.

Piec w piekarniku 40 min w 190 st, często polewając wytworzonym sosem.
Smacznego.
Ocena przepisu: 3 (3 gł.)
Wyświetlenia: 5176
Ile porcji: 5
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 15min.
Czas przygotowania: 75 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Karp w galarecie mój debiut

Karp w galarecie mój debiut

anullka7

Dodane przez:

anullka7

2008-12-02
Wigilijny smażony karp

Wigilijny smażony karp

aseret

Dodane przez:

aseret

2008-12-24
Karp Saute

Karp Saute

aseret

Dodane przez:

aseret

2008-12-26

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Karp pieczony z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015