Kategorie przepisów

Karp smażony w śmietanie

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę pokroić w dzwonka, posolić, pozostawić na 15 minut w chłodnym miejscu. Obtoczyć w mące, zanurzyć w roztrzepanym jajku i znowu obtoczyć w tartej bułce. Usmażyć z obu stron na tłuszczu. Przełożyć do rondla, zalać śmietaną i wstawić na 15 minut do nagrzanego piekarnika. Gotową rybę ułożyć na półmisku, posypać koperkiem.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 3565
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Karp w galarecie

Karp w galarecie

izka715#

Dodane przez:

izka715

2008-09-07
Wigilijna ryba w galarecie

Wigilijna ryba w galarecie

aseret#

Dodane przez:

aseret

2009-02-13
Ryba smażona z pieczarkami

Ryba smażona z pieczarkami

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-29

Komentarze

Do przepisu na: Karp smażony w śmietanie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014