Kategorie przepisów

Kasza manna na gęsto

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wymieszać mleko z kaszą manną i gotować na wolnym ogniu aż kasza zrobi się gęsta. Podawać z sokiem na ciepło lub na zimno. Jeśli chcemy podawać ją bez soku to do mleka i kaszy należy dodać łyżkę cukru.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 7338
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Kasza manna na gęsto
Opolanka#

Dodane przez:

Opolanka

2010-04-18

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ryż z bitą śmietaną

Ryż z bitą śmietaną

gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-05-31
Placki z kwiatostanu czarnego bzu

Placki z kwiatostanu czarnego bzu

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-06-10
Placki z kwiatostanu czarnego bzu
Kasza manna z miodem

Kasza manna z miodem

sloneczko123#

Dodane przez:

sloneczko123

2010-07-02
Ryż z cynamonem

Ryż z cynamonem

eureka#

Dodane przez:

eureka

2010-07-13

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kasza manna na gęsto

2012-06-04 15:54:13

Lubie gesta kasze manne ale na slodko, czyli z kakao :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014