Kategorie przepisów

Kaszanka z patelni

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obrać, opłukać i pokroić w kostkę. Na rozgrzanym oleju (margarynie) zeszklić cebulę. Kaszankę obieramy z flaczka i dodajemy do cebuli, mieszamy, gdy składniki się połączą podgrzać jeszcze ok. 10 min. Przyprawić do smaku.
Ocena przepisu: 4 (2 gł.)
Wyświetlenia: 2788
Ile porcji: 5
Łączny czas przyrzadzenia: 20min.
Czas przygotowania: 20 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Kaszanka z patelni
eureka#

Dodane przez:

eureka

2010-11-15

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Zapiekany schab z serem i pieczarkami

Zapiekany schab z serem i pieczarkami

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-15
Zapiekany schab z serem i pieczarkami
Zapiekany schab z fasolą

Zapiekany schab z fasolą

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-15
Zapiekany schab z fasolą
Pulpety w sosie pomidorowym

Pulpety w sosie pomidorowym

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-15
Pulpety w sosie pomidorowym
Papryka zapiekana

Papryka zapiekana

agabi#

Dodane przez:

agabi

2010-11-17

Komentarze

Do przepisu na: Kaszanka z patelni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014