Kategorie przepisów

Kebabki

Składniki

  • olej 1 do smażenia
  • papryka 1 do smaku
  • pieprz czarny 1 do smaku
  • sól 1 do smaku
  • patyczki do szaszłyków 4 szt
  • maggi w płynie 1 łyżeczka
  • olej 3 łyżki
  • mielona wołowina 350 g

Sposób przyrządzenia

Mięso połączyć z 3 łyżkami oleju, przyprawą do potraw typu maggi i przyprawami. Patyki zanurzyć we wrzątku, a następnie uformować na nich kebabki. Smażyć na rozgrzanym oleju lub na ruszcie przez ok. 8 - 10 min.
Ocena przepisu: 3 (10 gł.)
Wyświetlenia: 5399
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 4 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Gyros

Gyros

#

Dodane przez:

2009-01-05
Gyros
Czosnkowe kotlety

Czosnkowe kotlety

#

Dodane przez:

2009-07-01
Sznycle mielone

Sznycle mielone

conip#

Dodane przez:

conip

2008-11-08
Marynata do grillowanego mięsa

Marynata do grillowanego mięsa

Puciu#

Dodane przez:

Puciu

2008-05-03

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Kebabki

!Danusia19671#

!Danusia19671

2010-01-10 16:09:55

Lubię ale z baraniny.

2008-11-28 21:54:44

Smaczne danie kiedyś robiliśmy bardzo podobne

2008-11-07 05:34:21

nazwa kebab a przepis na mieso :P hehe ciekawe pozdrawiam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014