Kategorie przepisów

Przepis na Kiszenie żuru

Składniki

  • mąka żytnia razowa 10 dag
  • woda 1/2 L

Kiszenie żuru - jak zrobić

Mąkę zalać ciepła, przegotowaną wodą. Wlać do słoja, przykryć pergaminem lub gazą, obwiązać sznureczkiem. Pozostawić w ciepłym miejscu. Smacznego:)
Ocena przepisu: 4 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1101
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 10min.
Czas przygotowania: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Kiszenie żuru
milata#

Dodane przez:

milata

2010-11-26
>

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Marynata octowa

Marynata octowa

agabi#

Dodane przez:

agabi

2010-11-27
Ziemniaki z Twarożkiem

Ziemniaki z Twarożkiem

milata#

Dodane przez:

milata

2010-11-28
Kluski śląskie

Kluski śląskie

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-18
Kluski śląskie
Placki ziemniaczane smażone na blasze

Placki ziemniaczane smażone na blasze

eureka#

Dodane przez:

eureka

2013-12-15
Placki ziemniaczane smażone na blasze

Komentarze

Do przepisu na: Kiszenie żuru

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015