Kategorie przepisów

Kiszone rydze

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rydze sparzyć wrzątkiem . Wodę zagotować i rozmieszać w niej sól. Rydze włożyć do słoików i zalać zalewą . Zakręcić słoiki.
Ocena przepisu: 3 (10 gł.)
Wyświetlenia: 4303
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Kiszone rydze
anulkadh#

Dodane przez:

anulkadh

2010-08-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Jabłka na szarlotkę

Jabłka na szarlotkę

grazka862#

Dodane przez:

grazka862

2010-09-01
Ogórki po meksykańsku

Ogórki po meksykańsku

grazka862#

Dodane przez:

grazka862

2010-09-02
Sałata z buraków czerwonych
Sałatka z ogórków z ostrą papryką

Sałatka z ogórków z ostrą papryką

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-09-03
sałatka z ogórków z ostrą papryką

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kiszone rydze

!zbyszek#

!zbyszek

2010-09-13 16:56:15

Mam pytanko co robisz z grzybami kiszonymi , jakieś potrawy czy tak poprostu do brzucha?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014