Kategorie przepisów

Kleik ryżowy

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż wsypać do naczynia z zimnym mlekiem, dodać sól i ugotować powoli do zupełnego rozklejenia, po czym przetrzeć.
Ocena przepisu: 3 (6 gł.)
Wyświetlenia: 10166
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ryż po chińsku

Ryż po chińsku

aga77#

Dodane przez:

aga77

2009-11-14
Ryż po chińsku
Risotto z pieczarkami
Nadzienie do gołąbków

Nadzienie do gołąbków

slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2009-11-14
Ryż zapiekany

Ryż zapiekany

slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2009-11-15

Komentarze

Do przepisu na: Kleik ryżowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014