Kategorie przepisów

Przepis na Kolorowe szaszłyki rybne na grilla

Składniki

marynata

Kolorowe szaszłyki rybne na grilla - jak zrobić

Filety z ryb umyć, osączyć, pokroić na nieduże kawałki. Cebulę drobno posiekać, dodać sok z cytryny, olej, pokruszony liść laurowy, natkę pietruszki, sól, pieprz i wszystko starannie wymieszać.

Filety dobrze posmarować tą marynatą, przykryć i odstawić w chłodne miejsce na 3 godziny. Pomidorki i oczyszczoną z gniazd nasiennych paprykę umyć. Paprykę pokroić w nieduże kawałki, a pomidory na połówki. Kurki lub pieczarki oczyścić.

Na szpadki nabijać na przemian kawałki ryby, pomidora, grzybki i paprykę. Upiec na rozgrzanym ruszcie lub usmażyć na patelni. Podawać z kawałkami cytryny i jasnym pieczywem.
Ocena przepisu: 2 (3 gł.)
Wyświetlenia: 2205
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pachnące żeberka

Pachnące żeberka

Justine

Dodane przez:

Justine

2009-09-08
Karkówka z grilla wg aseret

Karkówka z grilla wg aseret

aseret

Dodane przez:

aseret

2009-07-05

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Kolorowe szaszłyki rybne na grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017