Kategorie przepisów

Kompot francuski z owoców konserwowych

Składniki

  • gruszki 1/2 szt
  • czereśnie białe 20 g
  • brzoskwinie lub morele 40 g
  • ananas 40 g

Sposób przyrządzenia

Gruszki i brzoskwinie pokrajać w cząstki i ułożyć dekoracyjnie w kształcie rozety, czereśnie ułożyć między owocami. Na środku położyć ananas. Syrop z jasnych owoców przecedzić, dosłodzić lub dokwasić i ostrożnie polać nim owoce, aby nie spłynęły. Kompot oziębić.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 6651
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Miętowe Ochłodzenie

Miętowe Ochłodzenie

madzik323#

Dodane przez:

madzik323

2009-02-27
Koktajl owocowo-mleczny

Koktajl owocowo-mleczny

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-10
Herbatka

Herbatka

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-02-20
herbatka rozgrzewająca
Kompot z malin

Kompot z malin

eureka#

Dodane przez:

eureka

2009-03-22

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kompot francuski z owoców konserwowych

!elus#

!elus

2012-03-30 16:35:26

przydało się do projektu :-)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014