Kategorie przepisów

Kompot z czereśni

Składniki

Sposób przyrządzenia

Czereśnie umyć, włożyć do słoików. Zagotować syrop z wody, cukru i goździków, zalać czereśnie w słoikach, zakręcić.

Po wystudzeniu pasteryzować 15-20 minut.
Ocena przepisu: 3 (4 gł.)
Wyświetlenia: 5945
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Kompot z czereśni
lena#

Dodane przez:

lena

2008-10-21
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kompot mieszany

Kompot mieszany

monaliza#

Dodane przez:

monaliza

2008-10-28
Kompot z owoców mieszanych

Kompot z owoców mieszanych

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2009-01-09
kompot
Kompot z czereśni

Kompot z czereśni

gajdanka#

Dodane przez:

gajdanka

2008-12-05
Kompot z czereśni
Kompot z brzoskwiń z goździkami

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Kompot z czereśni

2009-11-21 16:59:24

Z goździkami super kompot czereśniowy.

2009-06-12 09:26:55

Uwielbiam czereśnie, a teraz akurat jest sezon na nie :) ja do swoich kompotów z czereśni jeszcze nigdy nie dodawałam goździków. Zawsze robię tradycyjnie: owoce, woda, cukier. Wypróbuję w tym roku z dodatkiem goździków :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014