Kategorie przepisów

Przepis na Kopytka ze szpinakiem

Składniki

Kopytka ze szpinakiem - jak zrobić

Czosnek podsmażyć na maśle, dodać szpinak mrożony. Gdy się rozpuści przyprawić do smaku. Ostudzić.

Ziemniaki ugotować i jeszcze ciepłe, przecisnąć przez praskę, ostudzić. Dodać jajko, mąkę, szpinak i zagnieść ciasto.

Formować wałeczki i kroić na ukośne kopytka.

Gotować je w osolonej wodzie około 5 min.
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 356
Ile porcji: 6
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Kopytka ze szpinakiem
joanna89M

Dodane przez:

joanna89M

2016-12-31
Kopytka ze szpinakiem
>

Zobacz także:

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Kopytka ze szpinakiem

2017-02-07 23:15:56

Bardzo apetycznie wyglądają.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017