Kategorie przepisów

Przepis na Kotlet a'la dewolaj

Składniki

Kotlet a'la dewolaj - jak zrobić

Pierś dzielimy na plastry i lekko rozbijamy tłuczkiem. Posypujemy solą i pieprzem. Na każdym plastrze układamy kilka kawałków żółtego sera. Zwijamy starannie. Obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju na złocisty kolor.
Ocena przepisu: 5 (10 gł.)
Wyświetlenia: 25660
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Kotlet a'la dewolaj
ptychu

Dodane przez:

ptychu

2009-03-14
Kotlet a'la dewolaj
ptychu

Dodane przez:

ptychu

2009-03-14
Kotlet a'la dewolaj
Danusia19671

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-24
Kotlet a'la dewolaj
Kotlet a'la dewolaj
Karolina_86_

Dodane przez:

Karolina_86_

2010-10-31
>
Ten przepis ma w ulubionych 9 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pulpeciki w sosie koperkowym
Mięso z żurawiną

Mięso z żurawiną

emi_84lis

Dodane przez:

emi_84lis

2009-03-17
Plasterki schabu

Plasterki schabu

bunkro

Dodane przez:

bunkro

2009-03-17
Rolady z mielonego mięsa

Rolady z mielonego mięsa

lena

Dodane przez:

lena

2009-03-22

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Kotlet a'la dewolaj

!ola_@nusia @ op.pl#

!ola_@nusia @ op.pl

2011-03-13 09:20:17

To jest pyszne, dziękuję, Ola

2010-02-15 20:31:02

Super kotleciki

2009-07-25 16:04:27

robie takie-ale....to nie jest devolay! tylko szwajcar.prawdziwy devolaj jest z masłem i bułka tartą w srodku:) pozdrawiam

2009-05-19 13:57:36

Powiem krótko:,,Niebo w buzi,,:D Polecam!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015