Kategorie przepisów

Kotlety z bakłażanów

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bakłażany przekroić na pół, ugotować. Mięso umyć, zemleć z bakłażanami i bułką. Połączyć z przecierem, jajkami, chrzanem, doprawić. Formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej, kłaść na mocno rozgrzany olej. Smażyć z obu stron.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 493
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kotleciki z mortadeli

Kotleciki z mortadeli

zewa#

Dodane przez:

zewa

2010-04-17
Jajecznica z parówką

Jajecznica z parówką

kolorowowkuchni#

Dodane przez:

kolorowowkuchni

2010-04-17
jajecznica z parówką
Kanapki z kaszanką i czosnkiem
Jajeczne śniadanko

Jajeczne śniadanko

zewa#

Dodane przez:

zewa

2010-04-18

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety z bakłażanów

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014