Kategorie przepisów

Krem do karpatki i ptysi

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mleka, mąki cukru ugotować budyń. Utrzeć masło i dodawać po łyżce oziębionego budyniu. Gotowym kremem przełożyć karpatkę lub ptysie.
Ocena przepisu: 5 (3 gł.)
Wyświetlenia: 6821
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Krem do karpatki i ptysi
marlena1#

Dodane przez:

marlena1

2011-08-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Masa cukrowa

Masa cukrowa

zebrra#

Dodane przez:

zebrra

2010-04-08
Nadzienie daktylowe do ciastek
Orange curd

Orange curd

zebrra#

Dodane przez:

zebrra

2010-04-12
Golden syrup

Golden syrup

zebrra#

Dodane przez:

zebrra

2010-04-15

Komentarze

Do przepisu na: Krem do karpatki i ptysi

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014