Kategorie przepisów

Krem do orzeszków

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zapach, margarynę, cukier razem ucieramy. Dodajemy po 1 jajku cały czas ucierając. ucieramy na gęsto. Gotowym kremem nadziewamy orzeszki wyjęte z piekarnika.
Ocena przepisu: 2 (2 gł.)
Wyświetlenia: 3350
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kruszonka

Kruszonka

eureka#

Dodane przez:

eureka

2009-04-25
Polewa czekoladowa

Polewa czekoladowa

eureka#

Dodane przez:

eureka

2009-04-09
Lukier cytrynowy

Lukier cytrynowy

eureka#

Dodane przez:

eureka

2009-04-09
Kruszonka do ciast

Kruszonka do ciast

kammcia888#

Dodane przez:

kammcia888

2009-06-14
Ja do robieia kruszonki używam cukru brązowego.

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Krem do orzeszków

2010-01-28 21:30:51

Dlaczego rozbijasz przepis???

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014