Kategorie przepisów

Krem do przełożenia ciasta

Składniki

Sposób przyrządzenia

Masło utrzeć na pulchną masę, żółtka utrzeć z cukrem. Połączyć żółtka i masło, dodając kakao, cukier waniliowy i kawę. Kakao zagotować z 4 łyżkami mleka lub wody, wymieszać.
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1010
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Krem śmietankowy

Krem śmietankowy

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-15
Krem śmietankowy
Masa marcepanowa

Masa marcepanowa

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-01-04
masa na różyczki
Polewa czekoladowa

Polewa czekoladowa

agabi#

Dodane przez:

agabi

2009-11-22

Komentarze

Do przepisu na: Krem do przełożenia ciasta

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014