Kategorie przepisów

Krem do tortu bezowego

Opis

porcja na duży tort bardzo dobre z kawałkami czekolady

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mleko rozlać na pół. Do 1 połowy wsypać cukier i cukier waniliowy, zagotować. Do 2 połowy wsypać mąkę, żółtka rozkręcić to i wlewać na gotujące mleko.
Gotować do gęstości budyniu, ostudzić i utrzeć z masłem.
Ocena przepisu: 4 (4 gł.)
Wyświetlenia: 5484
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Zebra

Zebra

madzik323#

Dodane przez:

madzik323

2009-03-26
Karpatka Gabrysi

Karpatka Gabrysi

marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2009-01-09
Kakaowa masa do wafli

Kakaowa masa do wafli

marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2009-01-20
Szyszki

Szyszki

marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2009-01-20

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Krem do tortu bezowego

!anetusia#

!anetusia

2009-04-08 15:26:04

bardzo dobry przepis mniammmmmmmmmmmm xDDDDD

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014