Kategorie przepisów

Krem truskawkowy (do tortów)

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jaja ubić z cukrem na parze. Masło i margarynę utrzeć na puszystą masę. Połączyć z przestudzonymi ubitymi jajami. Ciągle ucierając, stopniowo dodawać truskawki.
Ocena przepisu: 2 (2 gł.)
Wyświetlenia: 4514
Ile porcji: 10
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Masa marcepanowa

Masa marcepanowa

nesa#

Dodane przez:

nesa

2010-01-04
różyczki
Najszybsza kruszonka do ciasta

Najszybsza kruszonka do ciasta

eluszek#

Dodane przez:

eluszek

2009-08-06
Kruszonka powinna mieć taką właśnie konsystencję
Śmietankowy krem

Śmietankowy krem

nesa#

Dodane przez:

nesa

2009-12-18
krem

Komentarze

Do przepisu na: Krem truskawkowy (do tortów)

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014