Kategorie przepisów

Przepis na Krokieciki mięsno-ziemniaczane

Składniki

Krokieciki mięsno-ziemniaczane - jak zrobić

Paprykę i cebulę pokroić w kostkę, pieczarki w półplasterki. Pieczarki podsmażyć z cebulką na rozgrzanym oleju, dodać mięso i paprykę i dusić 15 minut. Doprawić do smaku. Ziemniaki ugotować, odcedzić i utłuc. Gorącymi posmarować wafle i wyłożyć na nie masę mięsną. Zwinąć w rolady. Włożyć na minimum godzinę do lodówki aby zastygły, po czym kroić w ukośne plastry, panierować w jajku i bułce. Smażyć z obu stron na złoty kolor.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 860
Ile porcji: 10
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 60 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kalafior z bułką tartą

Kalafior z bułką tartą

malinka18

Dodane przez:

malinka18

2010-10-07
Brokuły w panierce

Brokuły w panierce

kuchareczka22

Dodane przez:

kuchareczka22

2013-11-09
Brokuły w panierce
Marchewka z fasolką

Marchewka z fasolką

iziona

Dodane przez:

iziona

2010-10-13
Faszerowany kabaczek

Faszerowany kabaczek

iziona

Dodane przez:

iziona

2010-10-14
Kabaczek przystrojony bazylią i pomidorkiem.

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Krokieciki mięsno-ziemniaczane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017