Kategorie przepisów

Kruszonka do drożdżowego ciasta

Opis

Pyszna chrupiąca kruszonka.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z wszystkich składników zagnieść ciasto i schłodzić. Schłodzone ciasto kruszyć na wcześniej przygotowanym cieście drożdżowym.
Ocena przepisu: 1 (1 gł.)
Wyświetlenia: 831
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 3min.
Czas przygotowania: 3 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Baza budyniowa do kremu

Baza budyniowa do kremu

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2010-05-29
Krem kokosowy do ciast

Krem kokosowy do ciast

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2010-05-29
Krem jest świetny do tortów, biszkoptów, murzynka.
Polewa kakaowa

Polewa kakaowa

aasiik#

Dodane przez:

aasiik

2011-12-09
Masa budyniowa

Masa budyniowa

aasiik#

Dodane przez:

aasiik

2011-12-11

Komentarze

Do przepisu na: Kruszonka do drożdżowego ciasta

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014