Kategorie przepisów

Leszcz smażony

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę oczyścić, obtoczyć w mące i przyprawie do ryb włożyć na rozgrzany tłuszcz, smażyć z oby dwóch stron.
Ocena przepisu: 2 (3 gł.)
Wyświetlenia: 3383
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Leszcz smażony
eureka#

Dodane przez:

eureka

2009-02-25
Smażony leszcz

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Smażony leszcz w mące

Smażony leszcz w mące

Marcela#

Dodane przez:

Marcela

2011-04-02

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Leszcz smażony

2012-03-14 15:53:50

Zamiast przyprawy do ryb (często jest w niej glutaminian sodu itp) polecam Ci samej przygotować taką zaprawę do rybki. Do miseczki wsypujemy pieprz, curry, sól, sól czosnkową, bazylię, zioła prowansalskie i całość miażdżymy na gładką masę. Następnie dolewamy odrobinę oliwy, mieszamy i cała tą "papkę" nakładamy na rybkę!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014