Kategorie przepisów

Przepis na Łopatka pieczona

Składniki

Łopatka pieczona - jak zrobić

Mięso umyć, dobrze osuszyć. Dobrze natrzeć podanymi ziołami. Włożyć do folii do pieczenia, odstawić na 48 h do lodówki aż mięso przejdzie ziołami. Piec w 180 stopniach około 70-90 minut.

Pieczenie w folii zapewni, że mięso będzie wilgotne.
Ocena przepisu: 4 (3 gł.)
Wyświetlenia: 9485
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Łopatka pieczona
ANECIK1980

Dodane przez:

ANECIK1980

2008-12-04
Łopatka pieczona
Danusia19671

Dodane przez:

Danusia19671

2008-12-07
Łopatka pieczona
Łopatka pieczona
student_potrafi

Dodane przez:

student_potrafi

2010-12-12
>
Ten przepis ma w ulubionych 4 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pieczony boczek

Pieczony boczek

ANECIK1980

Dodane przez:

ANECIK1980

2008-12-04
Wątróbka z pieczarkami w sosie miodowym

Wątróbka z pieczarkami w sosie miodowym

gajdanka

Dodane przez:

gajdanka

2008-12-04
Wątróbka z pieczarkami w sosie miodowym.
Rolada śląska

Rolada śląska

gajdanka

Dodane przez:

gajdanka

2008-12-28
rolady śląskie
Karczek miodzio

Karczek miodzio

gajdanka

Dodane przez:

gajdanka

2008-12-25

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Łopatka pieczona

2009-02-02 08:18:43

Piękę w folii aluminiowej lub rękawie do pieczenia, bardziej polecam rękaw.

2009-01-29 22:46:29

pieczemy w folii, to chodzi o folię aluminiową?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015