73295 przepisów
na stronie

Kategorie przepisów

Przepis na Łosoś zapiekany w cieście francuskim

Składniki

Łosoś zapiekany w cieście francuskim - jak zrobić

Pokroić rybę, przyprawić pieprzem i solą. Pokrojonego pora zeszklić na patelni z masłem. Dodać koperek i przyprawy do smaku. Wystudzić i dodać do ryby. Odcedzić.

Ciasto podzielić na 2 części.
Na jednej rozsmarować musztardę i wyłożyć nadzienie, przykryć drugą częścią ciasta. Brzegi zlepić i posmarować roztrzepanym jajkiem.
Naciąć ciasto na wierzchu.
Piec 35 min w temp 160 stopni.
Ocena przepisu: 5 (3 gł.)
Wyświetlenia: 3120
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 45min.
Czas przygotowania: 70 min.
Czas pieczenia: 35 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Łosoś zapiekany w cieście francuskim
joanna89M

Dodane przez:

joanna89M

2013-04-16
Łosoś zapiekany w cieście francuskim
joanna89M

Dodane przez:

joanna89M

2013-04-16
>

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Domowe suhsi

Domowe suhsi

eva45

Dodane przez:

eva45

2011-11-10
Łosoś z warzywami

Łosoś z warzywami

Justine

Dodane przez:

Justine

2012-07-22
Łosoś cytrynowy

Łosoś cytrynowy

eva45

Dodane przez:

eva45

2012-12-09
Nadziane koperty

Nadziane koperty

joanna89M

Dodane przez:

joanna89M

2013-04-16

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Łosoś zapiekany w cieście francuskim

2017-02-23 12:03:32

mniam, na pewno dobre

2016-07-08 14:07:02

Bardzo lubię łososia , smaczny w cieście francuskim.

2015-05-06 22:15:16

Super przepis, mam nadzieje że wkrótce go wypróbuję

2013-10-19 23:17:53

Uwielbiam łososia , dobry pomysł na smacznego łososia w cieście francuskim.

2013-03-20 08:18:21

pyszne i bardzo wartościowe mięsko jest z łososia, bardzo go lubię

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017