Kategorie przepisów

Lukier biały

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukier wsypujemy do miski, dodajemy sok z cytryny i wrzątek. Ucieramy do uzyskania jednolitej konsystencji. Smacznego!
Ocena przepisu: 3 (2 gł.)
Wyświetlenia: 1434
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Lukier biały
IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2010-02-11
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Lukier różowy

Lukier różowy

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2010-02-11
Krem budyniowy

Krem budyniowy

kurczaczek69#

Dodane przez:

kurczaczek69

2010-02-22
Lukier z białek

Lukier z białek

DOROTA-HA#

Dodane przez:

DOROTA-HA

2010-02-19
Masa do mazurków

Masa do mazurków

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-02-23

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Lukier biały

2010-03-04 19:04:00

no fakt widzę że znasz się jak robić lukier bo inni robią w zimnej wodzie i nie jest taki biały a jak zrobi się w gorącej to dopiero jest biały.ja nie raz robię w samym soku z cytryny jest jeszcze lepszy i ten zapach.

2010-02-18 22:39:34

Używam go do ozdabiania pierniczków jest super.

2010-02-12 12:38:03

Też tak robię :) Podstawowy i sprawdzony przepis!

2010-02-11 13:59:19

ciekawy przepis zrobie taki napewno go zrobie.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014