Kategorie przepisów

Lukier do babki

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubijamy na pianę, dodajemy porcjami cukier i sok z cytryny, bardzo dokładnie wszystko mieszamy.
Ocena przepisu: 4 (2 gł.)
Wyświetlenia: 1497
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 10min.
Czas przygotowania: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Polewa kakaowa

Polewa kakaowa

madi356#

Dodane przez:

madi356

2009-09-02
Pijane jagody

Pijane jagody

nesa#

Dodane przez:

nesa

2009-06-16
Kruszonka

Kruszonka

magdaoxox#

Dodane przez:

magdaoxox

2009-09-05
Karmel z krówek

Karmel z krówek

lenka_tigra#

Dodane przez:

lenka_tigra

2010-05-20

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Lukier do babki

2009-06-10 14:17:24

ja bym jeszcze dodała skórke z cytryny i byłaby pycha :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014