Kategorie przepisów

Przepis na Makrela w zalewie octowej

Składniki

zalewa

Makrela w zalewie octowej - jak zrobić

Makrelę posolić, oprószyć pieprzem, zanurzać w rozkłóconym jajku i mącę i smażyć na złoto na oleju. Wystudzić.
Wszystkie składniki zalewy zagotować, odstawić do ostygnięcia.

Ułożyć makrelę ciasno w naczyniu, delikatnie zalać marynatą i odstawić co najmniej na dobę w chłodne miejsce.
Ocena przepisu: 4 (2 gł.)
Wyświetlenia: 7005
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Makrela w zalewie octowej
dorota20w#

Dodane przez:

dorota20w

2009-01-25
octowa makrela
>

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Komentarze

Do przepisu na: Makrela w zalewie octowej

!makrela#

!makrela

2013-08-17 21:55:55

do dupy z takim przepisem
!maria211@o2.pl#

!maria211@o2.pl

2009-09-06 17:45:35

mniam,mniam....

Więcej

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015