Kategorie przepisów

Przepis na Manna do rosołu

Składniki

Manna do rosołu - jak zrobić

Na gotującą wodę wsypujemy pomału kaszę, solimy. Mieszamy do zgęstnienia kaszki. Wlewamy na talerz. Po ostygnięciu kroimy w kostkę podajemy z rosołem.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 2030
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 7min.
Czas przygotowania: 7 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Manna do rosołu
kamila1957

Dodane przez:

kamila1957

2010-05-26
Ugotowana kaszka
>
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kolorowy ryż

Kolorowy ryż

Marcela

Dodane przez:

Marcela

2010-06-10
Czosnkowy ryż

Czosnkowy ryż

aasiik

Dodane przez:

aasiik

2010-12-30
Ryż z truskawkami

Ryż z truskawkami

Marcela

Dodane przez:

Marcela

2010-06-11

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Manna do rosołu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017