Kategorie przepisów

Przepis na Marchewka na ciepło

Składniki

Marchewka na ciepło - jak zrobić

Marchewkę ugotować w malej ilości wody i z łyżeczką masła. Pod koniec gotowania doprawić sola i cukrem. Na koniec zasypać mąka i podlać śmietaną.
Ocena przepisu: 2 (3 gł.)
Wyświetlenia: 6737
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Marchewka na ciepło
agabi#

Dodane przez:

agabi

2009-11-01
Marchewka na ciepło
eureka#

Dodane przez:

eureka

2010-07-07
Marchewka na ciepło
aasiik#

Dodane przez:

aasiik

2010-12-31
>
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Zapiekany kalafior

Zapiekany kalafior

agabi#

Dodane przez:

agabi

2009-11-01
Zdrowe puree

Zdrowe puree

agabi#

Dodane przez:

agabi

2009-11-01
Mini leczo

Mini leczo

agabi#

Dodane przez:

agabi

2009-11-02
Kiszenie kapusty

Kiszenie kapusty

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2009-11-03
Kiszenie kapusty

Komentarze

Do przepisu na: Marchewka na ciepło

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015