Kategorie przepisów

Marchewka gotowana

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę obrać, umyć i pokroić w kosteczkę, albo zetrzeć na tarce, dać do garnka i zalać wodą, gotować z dodatkiem cukru i masełka. Gdy marchewka jest prawie miękka, rozrobić mąkę z odrobiną chłodnej wody, dodać wywar i bardzo dokładnie wymieszać. Zagęścić sos. Podawać do mięs, albo wegetariańskich hamburgerów.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 10567
Ile porcji: 3
Łączny czas przyrzadzenia: 25min.
Czas przygotowania: 25 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Marchewka gotowana
Justine#

Dodane przez:

Justine

2011-04-07
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Puree z marchewką

Puree z marchewką

rafaello#

Dodane przez:

rafaello

2011-04-14
Młode ziemniaczki wg Justine

Młode ziemniaczki wg Justine

Justine#

Dodane przez:

Justine

2011-05-01
Słodko-kwaśna zielona sałata
Ziemniaki zapiekane z tymiankiem

Komentarze

Do przepisu na: Marchewka gotowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014