Kategorie przepisów

Marynata do baraniny

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wodę gotować z octem i z pokrojoną cebulą i pozostałymi przyprawami kilka minut. Zimną marynatą zalać mięso i wstawić na 5 dni do lodówki.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 5140
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Masło domowe

Masło domowe

modzelinka#

Dodane przez:

modzelinka

2010-02-24
Domowy smalec

Domowy smalec

modzelinka#

Dodane przez:

modzelinka

2011-02-24
Rozgrzewająca herbata

Rozgrzewająca herbata

najna22#

Dodane przez:

najna22

2010-03-01
Rozgrzewająca herbata

Komentarze

Do przepisu na: Marynata do baraniny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014