Kategorie przepisów

Marynata do indyka

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filet z piersi indyka myjemy, osuszamy, kroimy w większe kawałki, przekładamy do miseczki. Dodajemy sól, pieprz, czosnek, majeranek, maggi, curry, polewamy oliwą, mieszamy całość. Wkładamy do lodówki na 2 godziny.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1814
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 2godz. 0min.
Czas przygotowania: 2 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Marynata do indyka
Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-08-31

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kurczak po chińsku

Kurczak po chińsku

kurczaczek69#

Dodane przez:

kurczaczek69

2010-08-31
Devolaye z kurczaka

Devolaye z kurczaka

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-09-01
Devolaye z kurczaka
Filet z kurczaka duszony

Filet z kurczaka duszony

grazka862#

Dodane przez:

grazka862

2010-09-02
Sposób podania

Komentarze

Do przepisu na: Marynata do indyka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014