Kategorie przepisów

Masa adwokatowa do uli

Składniki

Sposób przyrządzenia

Miękkie masło wyrobić np przy pomocy miksera na gładką puszystą masę. Dodać cukier puder i żółtko dalej wyrabiać. Do uzyskania jednolitej masy gładkiej. Na końcu dodać spirytus ale należy uważać żeby się żółtko nie ścięło. Gotowa masa jest idealna do wypełnienia uli ale także innych wypieków.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 3282
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 10min.
Czas przygotowania: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Bita śmietana

Bita śmietana

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-02-05
Bita śmietana
Ciasto drożdżowe do rolad
Jabłkowa drożdżówka

Jabłkowa drożdżówka

kurczaczek69#

Dodane przez:

kurczaczek69

2010-02-09
Lukier biały

Lukier biały

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2010-02-11

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Masa adwokatowa do uli

2010-02-11 21:12:37

ŚWIETNA MASA POLECAM

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014