Kategorie przepisów

Masa budyniowa

Opis

Masa zarówno do ciast jak i innych deserów.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do rondelka wlewamy 1 szklankę mleka. Gotujemy.

Budyń rozprowadzamy w 1/2 szkl. zimnego mleka, energicznie mieszamy.

Gdy mleko zacznie się gotować wlewamy budyń i mieszamy. Studzimy.

Miękką margarynę ubijamy mikserem i dodajemy przestudzony budyń.
Ocena przepisu: 4 (24 gł.)
Wyświetlenia: 10605
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Masa do przełożenia kajmaka

Masa do przełożenia kajmaka

aseret#

Dodane przez:

aseret

2009-09-05
Skórka cytrynowa w cukrze

Skórka cytrynowa w cukrze

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-03-29
Bita śmietana

Bita śmietana

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-06-26
Polewa

Polewa

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-03-30

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Masa budyniowa

!oliwia#

!oliwia

2010-04-09 14:37:45

dzięki to wiele mi pomogłlo

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014