Kategorie przepisów

Masa czekoladowa do ciast i tortów

Składniki

Sposób przyrządzenia

Czekoladę pokruszyć na kawałki zalać śmietaną, postawić na wolnym ogniu i rozpuścić, a kiedy masa nieco ostygnie i stanie się gęsta, przekładać nią ciasta lub torty.
Ocena przepisu: 4 (5 gł.)
Wyświetlenia: 5773
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Lśniąca polewa

Lśniąca polewa

maglosias#

Dodane przez:

maglosias

2009-01-31
Polewa Czekoladowa

Polewa Czekoladowa

aga31#

Dodane przez:

aga31

2009-12-23
polewa

Komentarze

Do przepisu na: Masa czekoladowa do ciast i tortów

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014