Kategorie przepisów

Masa kakaowa to tortu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Masło utrzeć z cukrem, dodając stopniowo jaja i rozpuszczone w mleku lub alkoholu kakao.

Miksować do uzyskania jednolitej pulchnej masy. Tak przygotowanym kremem przekładać ciasta biszkoptowe.


Najlepiej się nadaje właśnie do biszkoptów, ponieważ nie zawierają tłuszczu, a krem jest bardzo tłusty.
Ocena przepisu: 4 (5 gł.)
Wyświetlenia: 5634
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Komentarze

Do przepisu na: Masa kakaowa to tortu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014