Kategorie przepisów

Masa marcepanowa

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukier mieszamy z migdałami, dodajemy sok z cytryny, olejek migdałowy i tyle białka by powstała miękka masa. Zagniatamy.
Ocena przepisu: 3 (1 gł.)
Wyświetlenia: 3631
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Masa marcepanowa
GierczakI#

Dodane przez:

GierczakI

2010-01-04
różyczki
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Najszybsza kruszonka do ciasta

Najszybsza kruszonka do ciasta

eluszek#

Dodane przez:

eluszek

2009-08-06
Kruszonka powinna mieć taką właśnie konsystencję
Śmietankowy krem

Śmietankowy krem

nesa#

Dodane przez:

nesa

2009-12-18
krem
Masa marcepanowa

Masa marcepanowa

madziadidi#

Dodane przez:

madziadidi

2010-01-04
masa

Komentarze

Do przepisu na: Masa marcepanowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014