Kategorie przepisów

Maślaki marynowane

Składniki

Sposób przyrządzenia

Maślaki obgotować 15 min w lekko osolonej wodzie. Odcedzić na sicie. Wodę zagotować z octem cukrem i przyprawami. Grzyby nałożyć luźno do słoików , zalać zalewą, dobrze zamknąć. Pasteryzować 10 min od zagotowania. Smacznego.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 3698
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 15min.
Czas przygotowania: 75 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Maślaki marynowane
anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2010-04-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pieczarki panierowane

Pieczarki panierowane

marlena1#

Dodane przez:

marlena1

2010-04-23
Sos z prawdziwów

Sos z prawdziwów

Marcela#

Dodane przez:

Marcela

2011-01-28
Grzybki marynowane z gorczycą

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Maślaki marynowane

2013-03-12 19:35:11

Ja nigdy nie marynowałam maślaków, spróbuję w sezonie grzybowym.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014