Kategorie przepisów

Matiasy

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śledzie pokroić na kawałki. Cebulę pokroić w półplasterki. Połączyć ze śmietaną, majonezem i keczupem. Dodać przyprawy. Śledzie zalać sosem i wstawić do lodówki, aby się przeżarły.
Ocena przepisu: 4 (2 gł.)
Wyświetlenia: 1912
Ile porcji: 8
Łączny czas przyrzadzenia: 20min.
Czas przygotowania: 20 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Matiasy
kleopatra1982#

Dodane przez:

kleopatra1982

2010-12-26

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Śledź po kaszubsku

Śledź po kaszubsku

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-12-26
Sałatka śledziowa

Sałatka śledziowa

mezatka#

Dodane przez:

mezatka

2010-12-27
Sałatka śledziowa z cebulą
Śledzie w buraczkowej śmietanie

Śledzie w buraczkowej śmietanie

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-12-31
Śledzie w buraczkowej śmietanie

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Matiasy

2012-03-29 20:38:45

A dodaj jajka gotowanego do tego! mała rzecz a zmieni trochę śledziki i urozmaici matiasy! Uwielbiam śledzie! Szczególnie z cebulką, ogórkiem kiszonym, śmietanką, a nawet chrzanem, ale z ketchupem nie próbowała mmmm... :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014