Kategorie przepisów

Mielone inaczej

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mielone podsmażyć na patelni z odrobiną soli. Mieszankę warzywną ugotować i odcedzić. Dodać do niej mielone. Przyprawić. Na koniec dodać koncentrat. Podawać z ryżem.
Ocena przepisu: 1 (1 gł.)
Wyświetlenia: 4176
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Mielone inaczej
mala#

Dodane przez:

mala

2008-12-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Smażona wątróbka

Smażona wątróbka

tere-sa#

Dodane przez:

tere-sa

2009-03-03
Pierzynkowe wykwintne pulpety

Pierzynkowe wykwintne pulpety

#

Dodane przez:

2009-01-15
Karkówka pieczona z pieczarkami

Karkówka pieczona z pieczarkami

#

Dodane przez:

2008-03-19
Żeberka w majeranku

Żeberka w majeranku

grazka862#

Dodane przez:

grazka862

2008-12-06

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Mielone inaczej

!INES#

!INES

2007-10-16 20:00:36

Rozumiem.Dziękuję za tak szybką odpowiedz.Na pewno wypróbuję:-)
!magda1978#

!magda1978

2007-10-15 22:25:57

podaję jako a`la sos do ryżu
!INES#

!INES

2007-10-14 12:25:05

W jakiej formie podajesz te mielone?Chodzi mi o to czy po połączeniu warzyw z mięsem i koncentratem jakoś tą masę formujesz?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014