Kategorie przepisów

Mięso peklowane

Opis

Delikatny kolor i kruchy smak można jeść na zimno i ciepło.

Składniki

Sposób przyrządzenia

1 łyżeczkę peklowanej soli wymieszaj z 1 łyżeczką soli i 1 łyżką majeranku. Mięso posmarować i włożyć na 2 dni do lodówki, na 3 dzień upiec około 1 godziny w foli aluminiowej. Można tak peklować różne mięsa np; schab lub szynkę.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 4326
Ile porcji: 8
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 30min.
Czas przygotowania: 90 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Mięso peklowane
to2007#

Dodane przez:

to2007

2009-05-16
Moja lopatka.Do chleba bardyo dobra.
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kotlety mielone z pieczarkami

Kotlety mielone z pieczarkami

lena#

Dodane przez:

lena

2008-10-02
Aromatyczny kotlet schabowy

Aromatyczny kotlet schabowy

marcia83#

Dodane przez:

marcia83

2008-10-02
Żeberka palce lizać

Żeberka palce lizać

vilyte#

Dodane przez:

vilyte

2008-10-10
Sos z golonki

Sos z golonki

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2008-10-04

Komentarze

Do przepisu na: Mięso peklowane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014