Kategorie przepisów

Migotka

Składniki

Ciasto

Masa

Sposób przyrządzenia

Składniki na ciasto, połącz i zagnieć z nich ciasto. Następnie uformuj 5 kwadratowych placków i piecz je w temp. 150 st przez około 30 min.
Oba rodzaje mąki wymieszaj w jednej szklance zimnego mleka. Masę dodaj do zagotowanej reszty mleka.
Powstały budy schłodź. Następnie utrzyj go z margaryną. Przełóż nim placki. Czekoladę zetrzyj na tarce i posyp nią ciasto.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1311
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 2godz. 0min.
Czas przygotowania: 2 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Migotka
sailormooon5#

Dodane przez:

sailormooon5

2009-10-08

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ciasto z budyniem bardzo łatwe

Ciasto z budyniem bardzo łatwe

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2009-10-08
ciasto z budyniem.
Sernik gotowany z bitą śmietaną

Sernik gotowany z bitą śmietaną

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2009-10-08
sernik
Ciasto z agrestem i bezą

Ciasto z agrestem i bezą

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2009-10-09
ciasto z agrestem

Komentarze

Do przepisu na: Migotka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014