Kategorie przepisów

Przepis na Mortadela panierowana

Składniki

Mortadela panierowana - jak zrobić

Jajko roztrzepać z mlekiem. Mortadelę pokroić w plastry o grubości ok 3-5 mm, maczać najpierw w jajku a następnie w bułce tartej.

Smażyć na maśle na złoty kolor z obu stron. Podawać z pieczywem i musztardą albo z surówkami lub jako dodatek do ziemniaków.
Ocena przepisu: 4 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1918
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Mortadela panierowana
Justine#

Dodane przez:

Justine

2008-11-23
Mortadela panierowana
Justine#

Dodane przez:

Justine

2008-11-23
Mortadela panierowana
Justine#

Dodane przez:

Justine

2008-11-23
Mortadela panierowana
lena#

Dodane przez:

lena

2009-03-06
Mortadela panierowana
tulipan#

Dodane przez:

tulipan

2010-07-02
>

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Jajo sadzone w mortadeli

Jajo sadzone w mortadeli

Justine#

Dodane przez:

Justine

2008-11-23
Cukinia panierowana

Cukinia panierowana

Justine#

Dodane przez:

Justine

2008-11-23
Zapiekanki na włoskim cieście
Smażone kluseczki

Smażone kluseczki

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2010-07-14

Komentarze

Do przepisu na: Mortadela panierowana

2011-04-06 19:59:36

Nie sposób dogodzic każdemu. Ja tam od czasu do czasu mortadele zjem z przyjemnością :) Poza tym nikogo nie zmuszam..... po co czytac przepisy, na które ochoty sie nie ma- strata czasu :)
!funia#

!funia

2011-03-17 18:16:30

Po herbacie z musztardówki jest to drugi smak PRL-u.Ohyda!

Więcej

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015