Kategorie przepisów

Mortadela panierowana

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mortadelę pokroić na plastry, jajko rozkłócić widelcem z solą i pieprzem. Maczać plastry mortadeli w jajku, a następnie obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.
Ocena przepisu: 3 (1 gł.)
Wyświetlenia: 935
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Mortadela panierowana
kurczaczek69#

Dodane przez:

kurczaczek69

2010-02-08

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pasztet sojowy

Pasztet sojowy

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2009-11-15
Kotlety z selera

Kotlety z selera

malwina1808#

Dodane przez:

malwina1808

2012-08-20
Jajka w sosie chrzanowym

Jajka w sosie chrzanowym

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2009-11-17
Jajka w sosie chrzanowym
Jajka w sosie koperkowym

Jajka w sosie koperkowym

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-08-14

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Mortadela panierowana

2013-02-21 23:50:41

Ja też czasami taką robię, moje dzieci bardzo lubią. Do tego ziemniaczki i buraczki i obiad już jest.

2012-03-09 21:10:13

często robię taką mortadelę na obiad w sobotę gdy akurat nie mam czasu na coś "lepszego". Domownicy ją uwielbiają, z surówką z pekińskiej kapusty! polecam!

2010-02-10 13:39:08

To zdjęcie nie przedstawia potrawy:(

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014