Kategorie przepisów

Musztardowo - miodowe żeberka

Składniki

zalewa

Sposób przyrządzenia

Żeberka wkładamy do garnka, zalewamy wodą, dodajemy: liść, ziele angielskie, sól, vegetę, cebulę i czosnek. Gotujemy do miękkości żeberek.

W tym czasie przygotowujemy zaprawę: olej mieszamy z musztardami, miodem, wyciskamy czosnek i doprawiamy solą i cukrem.

W tą zaprawę wkładamy żeberka, obracamy tak by zaprawa była na całych żeberkach. Na chwilę odstawiamy, około 10 minut.
Po tym czasie smażymy.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 404
Ile porcji: 5
Łączny czas przyrzadzenia: 2godz. 0min.
Czas przygotowania: 2 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Musztardowo - miodowe żeberka
edwarda76#

Dodane przez:

edwarda76

2013-02-04

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

U - duszone żeberka

U - duszone żeberka

edwarda76#

Dodane przez:

edwarda76

2013-02-07
Sznycelki ze szpinakiem

Sznycelki ze szpinakiem

edwarda76#

Dodane przez:

edwarda76

2013-02-13
Roladki z farszem

Roladki z farszem

kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2013-02-14
Mielone z ziołami

Mielone z ziołami

kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2013-02-14

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Musztardowo - miodowe żeberka

2013-02-05 12:28:00

Ciekawy przepis na dobry obiad, miód pewnie podkreśla smak.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014