Kategorie przepisów

Nadzienie do pierogów ruskich

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki mieszamy dokładnie z serem i bryndzą, zeszkloną na maśle cebulą, solą i pieprzem.
Pierogi podajemy polane masłem.
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 4100
Ile porcji: 6
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Nadzienie do pierogów ruskich
kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-05-31

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Leniwe pierogi

Leniwe pierogi

Justine#

Dodane przez:

Justine

2010-01-30
Pierogi z owocami

Pierogi z owocami

aseret#

Dodane przez:

aseret

2008-11-11
Pierogi z truskawkami

Pierogi z truskawkami

kaamilkaa1991#

Dodane przez:

kaamilkaa1991

2008-11-11
Pierożki z serem

Pierożki z serem

jotka#

Dodane przez:

jotka

2008-11-18

Komentarze

Do przepisu na: Nadzienie do pierogów ruskich

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014