Kategorie przepisów

Nadziewane udka kurczaka

Składniki

Sposób przyrządzenia

Udka umyć, usunąć kości, przyprawić, odstawić do lodówki na 2 godziny. W tym czasie przygotować nadzienie: pieczarki podsmażyć, ostudzić, połączyć z mięsem mielonym, przeciśniętym czosnkiem, jajkiem i bułką tartą, dokładnie wymieszać. Nadziewać tym udka, piec w piekarniku.
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1940
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Mięsko na gyrosa

Mięsko na gyrosa

aasiik#

Dodane przez:

aasiik

2010-06-11
Kurczak w sosie ziołowym

Kurczak w sosie ziołowym

Marcela#

Dodane przez:

Marcela

2010-06-11
Kotleciki w panierce z jajka

Kotleciki w panierce z jajka

Marcela#

Dodane przez:

Marcela

2010-06-11

Komentarze

Do przepisu na: Nadziewane udka kurczaka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014