Kategorie przepisów

Przepis na Nóżki w galarecie

Składniki

Nóżki w galarecie - jak zrobić

Mięso ugotować w wywarze z włoszczyzną. Odcedzić. Dodać ocet, rozpuszczoną żelatynę, białka, czosnek i sklarować. Mięso oddzielić od kości, pokroić w kostkę. Ułożyć w salaterkach, zalać tężejącym wywarem. Do galaretki można włożyć dekoracyjnie plasterki gotowanej marchewki i groszek.
Ocena przepisu: 4 (3 gł.)
Wyświetlenia: 5592
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 3godz. 0min.
Czas przygotowania: 3 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Nóżki w galarecie
ptychu

Dodane przez:

ptychu

2009-11-24
>
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Roladki z szynki konserwowej
Makaron z truskawkami

Makaron z truskawkami

Dodane przez:

2010-06-23
Jaja faszerowane z tuńczykiem

Jaja faszerowane z tuńczykiem

!Nataliaaaaa

Dodane przez:

!Nataliaaaaa

2009-01-18

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Nóżki w galarecie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015